(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

چکیده:

پیشرفت های اخیر در زمینه طراحی ساختمان های مقاوم در برابر زلزله با عنوان «طراحی به روش عملکرد لرزه ای»، تحلیل بارافزون (Pushover) را به صورت یک روش عمودی، ساده و کاربردی در مقایسه با تحلیل های پیچیده دینامیکی غیرخطی، جهت برآورد لرزه ای ساختمان ها مبدل نموده است.

در این تحقیق بررسی گسترده ای بر روی شکل های توزیع بار آیین نامه 2800 ایران، توزیع طیفی و توزیع های FEMMA-273 و مقایسه آن با تحلیل دینامیکی غیر خطی انجام گرفته است. به این منظور 15 مدل قاب خمشی بتنی با تعداد 8 و 9 و 10 طبقه که بر مبنای آیین نامه 2800 ایران و ACI طراحی شده اند، تحت اثر شکل های توزیع بار مذکور و روش بارافزون، تحلیل گردیده اند. در ادامه، شتابنگاشتهای سه زلزله طبس، منجیل و السنترو انتخاب شده و سپس به کمک برنامه SAP2000 تحلیل های دینامیکی تار

 

برای دانلود متن کامل پایان نامه ها اینجا کلیک کنید

یخچه زمانی غیر خطی بر روی مدل ها و براساس شتابنگاشتهای مقیاس شده صورت پذیرفته است. در نتیجه بازتاب های مختلف تحلیل ها شامل توزیع ماکزیمم برش طبقات، توزیع ماکزیمم تغییر مکان طبقات و شکل توزیع مفاصل پلاستیک در مدل ها و… به دست آمده و بازتابهای مورد نظر با نتایج حاصل از تحلیل های بارافزون مقایسه گردیده اند. به این ترتیب اشکال توزیع بار مناسب بازگو شده و همچنین محدوده قابل اطمینان پاسخ ها و پیشنهاداتی جهت بهبود نتایج روش بارافزون ارائه گردیده است. بررسی های انجام شده نشان داده که بر طبق روش مقیاس شتابنگاشت آیین نامه 2800 ایران مقادیر ضریب مقیاس به دست آمده برای ساختمان های متوسط جواب های قابل قبولی را به دست می دهند.

مقایسه بین پریودهای محاسبه شده برای مدل های مفروض توسط روابط آیین نامه و نیز برنامه های کامپیوتری نشان می دهد که در مدل های با ارتفاع متوسط اختلاف چندانی بین دو روش ذکر شده وجود ندارد.

موضوعات: بدون موضوع
[جمعه 1398-07-12] [ 08:39:00 ب.ظ ]