3-1 توزیع نرمال چند متغیره در کیفیت……………………………………………………………… 16
3-2 کنترل کیفیت با اهداف تعیین شده خارجی…………………………………………………….. 30
3-3 کنترل کیفیت با اهداف چند متغیره از درون فرآیند – مطالعات کارایی فرآیند چند متغیر……….. 43
3-4 کنترل کیفیت با اهداف از نمونه مرجع……………………………………………………………. 55
3-5 ارزیابی داده ها با نمودارهای کنترل چند متغیره………………………………………………… 62
3-6 شناسایی مشخصات خارج از کنترل………………………………………………………………. 66
3-7 کاربردهای اجزاء اصلی………………………………………………………………………… 67
فصل چهارم : تجزیه و تحلیل داده ها
4-1 مقدمه…………………………………………………………………………………………….. 73
4-2 اندازه گیری متغیر های کنترل………………………………….…………………………………. 73
4-3 محاسبات نمودار تک متغیره……………………………………………………………………… 84
4-4 تشکیل ماتریس همبستگی ………………………………………………………………………88
4-5 محاسبه و رسم نمودار ………………………………………………………………………88
4-6 بررسی اینکه آیا با متغیرهای کمتر نیز جوابگو کیفیت مورد نظر می باشد…………………………. 90
فصل پنجم : نتایج و پیشنهادات
5-1 مقدمه و خلاصه تحقیق…………………………………………………………………………. 92
5-2 نتیجه گیری…………………………………………………………………………………….. 92
5-3 محدودیت های تحقیق…………………………………………………………………………. 93
5-4 پیشنهادات برای تحقیقات آتی……………………………………………………………………. 94
منابع و ماخذ
منابع ……………………………………………………………………………………………………95
فهرست جداول
جدول 2-1………………………………………………………………………………………..….25
جدول 2-2 …………………………………………………………………………………………. 26
جدول 2-3………………………………………………………………………………………….. 29
جدول 2-4 …………………………………………………………………………………………….30
جدول 2-5……………………………………………………………………………………………. 31
جدول 2-6……………………………………………………………………………………………. 32
جدول 2-7 …………………………………………………………………………………………….32
جدول 2-8 …………………….………………………………………………………………………34
جدول 2-9……………………………………………………………………………………………. 38
جدول 2- 10 ………………………………………………………..………………………………39
جدول 2-……………………………………………………………………………………………… 40
جدول 2-12………………………………………………………………………………………… 49
جدول 2-13 ………………………………………….……………………………………………..51
جدول 2-
14………………………………………………………………………………………… 55
جدول 2-15………………………………………………………………………………………… 56
جدول 2-1…………………………………………………………………………………………… 66
جدول 4-1………………………………………………………….………………………………… 72
جدول 4-2 …………………………………………………………………………………………….83
جدول 4-3 …………………………………………………………………………………………..87
جدول 4-4………………………………………………………………………………………….. 87
جدول 4-5 …………………………………………………………………………………………..88
جدول 4-6………………………………………………………………………………………….. 89
فهرست تصاویر و نمودارها
نمودار 2-1………………………………………………………………………………………….. 15
نمودار 2-2 …………………………………………………………………………………………..16
نمودار 2-3 ……………………………………………………………………….………………….56
نمودار 2-4 …………………………………………………………………………………………….62
نمودار 2-5……………………………………………………………………………………………. 67
نمودار 4-1 …………………………………………………………………………………………….84
نمودار 4-2……………………………………………………………………………………………. 88
چکیده
امروزه تولید صنعتی نیازمند نمودارهای کنترل کیفیت چند متغیره برای پایش توام چند مولفه کیفی است ؛ علاقه به چنین نمودارهایی حتی در زمینه های غیر تولیدی نیز افزایش یافته است. در این پایان نامه سعی شده است رویه های کلی نمودارهای چند متغیره بررسی شود ، سپس با آنالیز مولفه های اصلی بهترین ترکیب خطی از مولفه های کیفی بدست آید که تغییرات را پوشش بیشتری می دهند ؛ همچنین متغیر یا متغیرهای کیفی که باعث حالت خارج از کنترل می شوند را مشخص می کند.
برای مقایسه روش چند متغیره با روش تک متغیره ابتدا با مثالی شبیه سازی شده روش چند متغیره برای تولید نمودار را برای تغییر پذیری درونی و کلی نمونه ها شرح می دهیم ، سپس با یک مثال تولیدی از شرکت شیر پگاه فارس روش های فوق را برای شش متغیر در عمل مشاهده می کنیم. در نهایت با آنالیز مولفه های اصلی (PCA) بهترین ترکیب خطی را که می تواند با تعداد متغیر کمتر ، بیشتر تغییرات این متغیر هارا نمایش دهند را به دست می آوریم.
مقدمه
موثر ترین راه برای کنترل کیفی محصولات ، روش های آماری می باشد که تصویری از وضعیت کل تولید را ارایه می دهد. در واقع تغییر پذیری به عنوان یک پدیده دائمی و جزء لاینفک محصولات تولیدی ، دلیل اصلی استفاده از روش های آماری برای بررسی و کنترل این تغییرات است . در واحد های صنعتی ، تا زمانی که از مواد ، ماشین آلات ، افراد و روش ها برای تولید استفاده شود
موضوعات: بدون موضوع
[یکشنبه 1398-07-21] [ 06:32:00 ب.ظ ]