دانلود پایان نامه ارشد:استخراج واندازه گیری همزمان فلزات سنگین سرب و کادمیوم و روی در برنج | ... | |
(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است) فهرست مطالب فهرست جداول. ج فهرست اشکال. د فهرست مطالب… ه فصل اول: کلیات… 1 ١-١ –بیان مسأله: 2 ١-۳-اهداف، فرضیات و سوالات تحقیق.. 4 فصل دوم : بررسی منابع. 6 ٢-١- تاریخچه. 7 ٢-٢-ترکیبات شیمیایی برنج.. 8 ٢-٢-١-نشاسته برنج.. 8 ٢-٢-٢-پروتئین دانه. 9 ٢-٢-٣-چربی.. 10 ٢-٢-٤-ویتامین.. 10 ٢-٢-٥-مواد معدنی.. 10 ٢-٣-طبقه بندی ارقام برنج از نظر تیپ اقلیمی.. 11 ٢-٣-١-نوع ایندیکا 11 ٢-٣-٢-نوع ژاپونیکا 12 ٢-٣-٣-نوع جاوانیکا 12 ٢-٤-طبقه بندی ارقام برنج از نظر گیاه شناسی.. 12 ٢-٤-١-برنج دانه بلند. 12 ٢-٤-٢-برنج دانه متوسط.. 12 ٢-٤-٣-برنج دانه گرد یا کوتاه 13 ٢-٥-کیفیت دانه برنج.. 13 ٢-٥-١-کیفیت تبدیل.. 13 ٢-٥-٢-اندازه دانه. 14 ٢-٥-٣-ظاهر دانه. 14 ٢-٥-٤-کیفیت پخت… 15 ٢-٥-٥-کیفیت تغذیه ای برنج.. 15 ٢-٦-شناخت ارقام مختلف برنج رایج در بازار مصرف کشور. 15 ٢-٦-١-میزان عطر، بو و طعم برنج.. 16 ٢-٧-بررسی وضعیت تولید و میزان واردات برنج کشور. 16 ٢-٧-١-سطح زیر کشت وتولید برنج.. 16 ٢-٧-٢-واردات برنج.. 18 ٢-٧-٣-مصرف برنج کشور. 18 ٢-٨- سیستم های مواد غذایی –گیاه – خاک در برنج.. 20 ٢-٨-١-سیستم کشت ماندابی.. 20 ٢-٨-٢-سیستم خاک.. 20 ٢-٨-٣-پتانسیل رداکس… 21 ٢-٨-٣- مناطق اکسیدی و احیایی در خاک.. 21 ٢-٨-٥-سیستم گیاه برنج.. 22 ٢-٨-٥-١-آناتومی ریشه ها 22 ٢-٨-٦-سازگاری فیزیولوژیکی : 23 ٢-۸-٧-قدرت سبز شدن در شرایط غرقابی: 23 ٢-٩-١آناتومی برنج: 24 ٢-١٠-تغذیه برنج و مدیریت کودی: 26 ٢-١٠-١-نیتروژن. 27 ٢-١٠-٢-فسفر. 28 ٢-١٠-٢-١اهمیت فسفر در تغذیه برنج: 28 ٢-١٠-٢-٢-علائم کمبود فسفر در برنج.. 29 ٢-١٠-٣-پتاسیم. 30 ٢-١٠-٤-روی.. 30 ٢-١٠-٥-کلسیم. 32 ٢-١٠-٦-منیزیم. 33 ٢-١٠-٧- گوگرد. 33 ٢-١١- مدیریت تلفیقی مواد غذایی.. 34 ٢-١١-١-منابع آلی مختلف، مکمل کودهای شیمیایی.. 34 ٢-١١-٢-مصرف ضایعات صنعتی و فاضلابهای بیولوژیکی.. 34 ٢-١١-٣-مشخصات کوددهی مؤثر. 35 ٢-١١-٤-کود سبز برنج.. 36 ٢-١١-٥-آزولا غنی کننده نیتروژن خاک برنج.. 36 ٢-١١-٦-حد مطلوب عناصر غذایی در خاک، برگ و دانه برنج.. 36 ٢-١٢-آلوده شدن آب آبیاری.. 38 ٢-١٣-فرآیند تبدیل برنج.. 39 ٢-١٣-١-خشک کردن : 40 ٢-١٣-٢-نیم جوش کردن. 40 ٢-١٣-٣-تمیز کردن. 41 ٢-١٣-٤-ماشین های پوست کن.. 41 ٢-١٣-٥-سفید کنهای برنج.. 41 ٢-١٣-٦-ماشینهای صیقل دهنده (پولیشر یا براق کننده) 42 ٢-١٣-٧-درجه بندی برنج.. 42 ٢-١٤– سم شناسی سرب… 43 ٢-١٤-١- سرب… 43 ٢-١٤-٣- توكسیكوكینتیك سرب… 44 ٢-١٤-٣-١- جذب سرب… 45 ٢-١٤-٣-٢- تجمع سرب در بدن. 46 ٢-١٤-٣-٣-دفع. 46 ٢-١٤-٤- راه های مسمومیت… 47 ٢-١٤-٥- مكانیسم مسمومیت… 48 ٢-١٤-٦- عوارض مسمومیت های حاصل از تركیبات سرب… 48 ٢-١٤-٧- عوارض سرب بر ارگان های مختلف… 49 ٢-١٤-٧-١-خون. 49 ٢-١٤-٧-٢-سیستم عصبی.. 50 ٢-١٤-٧-٣- گوارش… 51 ٢-١٤-٧-٤- تولید مثل.. 51 ٢-١٤-٧-٥- کلیه. 51 ٢-١٤-٧-٦-سیستم اسكلتی.. 52 ٢-١٤-٧-٧ جفت وجنین.. 52 ٢-١٤-٨-مسمومیت با املاح آلی سرب… 53 ٢-١٤-٩- سرطانزایی سرب… 53 ٢-١٤-١٠- تشخیص مسمومیت سرب… 54 ٢-١٤-١١- درمان مسمومیت با سرب… 54 ٢-١٤-١٢-حد مجاز سرب… 55 ٢-١٥- سم شناسی کادمیوم. 55 ٢-١٥-١- كادمیوم. 55 ٢-١٥-٢-مصارف كادمیوم. 56 ٢-١٥-٢-١- راه های مسمومیت با كادمیوم. 57 ٢-١٥-٣- توكسیكو كینتیك كادمیوم. 59 ٢-١٥-٣-١-جذب… 59 ٢-١٥-٣-٢-تجمع كادمیوم در بدن. 60 ٢-١٥-٣-٣- دفع. 60 ٢-١٥-٤- علائم مسمومیت… 61 ٢-١٥-٥- عوارض کادمیوم بر ارگان های بدن. 62 ٢-١٥-٥-١-كلیه. 62 ٢-١٥-٥-٢- سیستم اسكلتی.. 62 ٢-١٥-٥-٣-دستگاه تولید مثل.. 63 ٢-١٥-٥-٤- سیستم تنفسی.. 63 ٢-١٦- سرطانزایی كادمیوم. 63 ٢-١٧- تشخیص مسمومیت کادمیوم. 64 ٢-١٧-٣- درمان مسمومیت… 65 ٢-١٨- حد مجاز کادمیوم. 65 ٢-١٩- روش های طیف سنجی اتمی.. 66 ٢-١٩-١-جذب اتمی.. 66 ٢-١٩-٢- مشخصات دستگاه 67 ٢-١٩-٣- كوره 69 فصل سوم: مواد و روش ها 75 ٣-١-مواد و تجهیزات… 76 ٣-٢-روش کار. 77 ٣-٣-اندازه گیری روی در خاک برنج های داخلی.. 78 ٣-٤-روش اندازه گیری سرب وکادمیوم در خاک برنج های ایرانی.. 79 ٣-٥-روش اندازه گیری سرب وکادمیوم وروی موجود در آب… 79 ٣-٦- اندازه گیری کادمیوم. 80 ٣-٧- اندازه گیری سرب… 80 ٣-٨-اندازه گیری روی.. 80 ٣-٩- اندازه گیری درصد رطوبت برنج.. 81 ۳-١٠- روش آنالیز آماری.. 82 فصل چهارم: نتایج و بحث… 83 ٤-١- بررسی میزان خواص اندازه گیری شده برنج ها 84 ٤-١-١- میزان غلظت سرب… 84 ٤-١-٢- غلظت کادمیوم. 86 ٤-١-۳- غلظت روی.. 87 ٤-١-٤- وزن هزار دانه. 88 ٤-١-٥- درصد رطوبت… 90 ٤-٢ بررسی میزان روی، کادمیوم و سرب خاکهای شالیزارهای شمال کشور. 91 ٤-۳- بررسی میزان روی، کادمیوم و سرب در آب مورد استفاده در آبیاری.. 92 فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات… 94 ٥-١- نتیجه گیری.. 95 ٥-٢-پیشنهادات… 98 فهرست جداول جدول 2- 2: میزان سطح زیر کشت، تولید و عملکرد شلتوک و میزان واردات، تولید و مصرف سرانه برنج کشور طی سال های ١٣٨١-١٣٧٨. 20 جدول 2- 3: دامنه مناسب و سطح بحرانی برای کمبود نیتروژن. 30 جدول 2- 4: علائم کمبود روی در رابطه با درجه کمبود عنصر جانشین.. 34 جدول 2- 5: جدول حد مطلوب عناصر غذایی در خاک، برگ، کلش و دانه برنج.. 39 جدول 3- 1: مشخصات و شرایط دستگاهی کوره گرافیتی برای اندازه گیری سرب و کادمیوم در انواع برنج داخلی و خارجی.. 83 جدول 4- 1: میزان روی، کادمیوم و سرب خاک های شمال کشور. 93 جدول 4- 2: میزان روی، کادمیوم و سرب آبهای مورد استفاده در آبیاری شالیزارهای شمال کشور. 94 فهرست اشکال شکل 4- 2: میانگین غلظت کادمیوم برنج های ایرانی و وارداتی. 86 شکل 4- 3: میانگین غلظت روی برنج های ایرانی و وارداتی. 87 شکل 4- 4: میانگین وزن هزار دانه برنج های ایرانی و وارداتی. 88 شکل 4- 5: میانگین محتوای رطوبت برنج های ایرانی و وارداتی. 90 چکیده: کلمات کلیدی: برنج، کادمیوم، سرب، روی فصل اول: کلیات
[جمعه 1398-07-12] [ 01:07:00 ق.ظ ]
لینک ثابت
|